Bliv medlem

Hvordan kommer jeg til at spille bordtennis?

Ungdom:

Klubbens primære spillested er Silkeborg Sportscenter hvor vi har faste lokaler og adgang alle ugens dage året rundt. I vinterhalvåret udbyder vi også ungdomsbegyndertræning i Tumlesalen i Buskelund i samarbejde med ØBG.

Første træning i Buskelund Tirsdag den 28 August 2018 kl. 16.00 til 18.00

Første træning i Silkeborg Sportscenter Mandag og onsdag den 27 og 29 August 2018 kl. 16.00 til 17.30

Som ungdom har du udover “bare det at komme til at spille” også en mulighed for på sigt at blive en af landets bedste spillere. Klubben arbejder målrettet med de spillere der efter 1 til 3 års træning viser særlige talenter og vigtigst af alt – vilje… Vil du? Så vil vi også!

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms.

Senior:

Som senior motionist eller seriespiller spiller vi tirsdag fra kl.  19.00 i Silkeborg Sportscenter. Er der lyst til mere så har vi også mulighed for kampe og spil torsdag kl. 19.30 men indtil du er kommet godt i gang så anbefales du at starte tirsdage.  Den primære sæson er fra september til April, men vi spiller hele året rundt.

Udover senioraften tilbyder klubben også en ugentlig instruktion (mandage kl. 20.00 første gang mandag den 10 september 2018).

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms.

Formiddags veteraner:

Klubbens støtteforening er Søhøjlandets venner. De spiller hver torsdag formiddag og kombinere bordtennis med hygge, kaffe og brød Er du interesseret bør du kontakt Carsten Nielsen på mobil 2070 7496 Veteranafdelingen har mellem 20 til 30 deltagere pr. gang http://www.sbtk.dk/veteran-afdeling/

 

Kontingent:

Den primære sæson (ikke elite) er fra september til og med April. For at deltage i klubbens almindelige senior  eller ungdomstræning betales der et grundkontingent på 475 Kroner pr. halvår.

Licens:

Ønsker man at spille kampe efter et stykke tid, så skal man løse en licens. Klubben hjælper med dette, men den kan også anskaffes på nettet med et dankort i den anden hånd. Licensudgiften etc. hænger primært sammen med at forbundet registrere alle kampe i et samlet IT system der understøtter stævne tilmeldinger, stævneafvikling, pointtildeling etc. Prisen for den personlige licens er afhængig af spillerens niveau og alder: Prisen ved Dansk Bordtennisunion var for sæson 2016/2017:

  • Under 1100 i rating point kr.100,00.
  • Mellem 1100 og 1599 i rating point kr. 250,00.
  • Ungdom over 1600 rating point kr. 250,00.
  • Senior over 1600 rating point kr. 450,00.

Elite og Elitebobler:

Udover den almindelige deltagelse modtager udvalgte spillere tilbud om en egentlig elitetræning mod ekstra betaling. Det er som udgangspunkt ikke et tilbud der gives de første par år da det kræver en del niveau inden der er relevant for spiller såvel som træningshold.

Klubben har nogle klar målsætninger omkring hvad der skal opnås på disse hold. Hold som også har en særlig trænerkapacitet. Klubbens politik for elitetræningen kan findes andet steds på hjemmesiden og inkludere klare forventninger til Spiller, træner, klub samt selv holdene i en afvikling der er tilpasset DBTU’s BAT koncept som er en bodtennistilpasset udgave af DIF’s Alderstilpasset Koncept tilgang hvor vi tilbyder en elitetræning der til stadighed tager hensyn til spillerens alder.

  • Der opkræves et separat gebyr for elitetræning
  • Tildeling af pladser og aftale om antal pas aftales mellem spiller/forældre med Sportschef og/eller pågældende elitetrænere.

Lukket for kommentarer.