Bliv medlem

Hvordan kommer jeg til at spille bordtennis?

Ungdom:

Klubbens primære spillested er Silkeborg Sportscenter hvor vi har faste lokaler og adgang alle ugens dage året rundt. I vinterhalvåret udbyder vi også ungdoms begyndertræning i Tumlesalen i Buskelund i samarbejde med ØBG.

Træning i Buskelund Onsdage fra 17.00 – 18.30

Træning i Silkeborg Sportscenter Mandage og Onsdage fra 16.00 – 17.30

Som ungdom har du udover “bare det at komme til at spille” også en mulighed for på sigt at blive en af landets bedste spillere. Klubben arbejder målrettet med de spillere der efter et par års træning viser særlige talenter og vigtigst af alt – vilje… Vil du? Så vil vi også!

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms eller mail.

Senior:

Som senior begynder anbefaler vi at du starter med at deltage i vores seniortræning med instruktør. Det foregår mandage fra kl. 20.00 (første gang den 30 september 2019).

Desuden kan vi anbefale vores senioraften tirsdage fra kl. 19.00 hvor de fremmødte spiller en simple kongebordsturnering der sikre at alle kan være med og ikke er afhængig af om der er en der lige matcher i niveau. Dette holder fungere helt årets 52 uger, så det er bare at troppe op.

Endelig skal det nævnes at seniorer kan få en nøglebrik til Sportscenteret så de selv kan lave aftaler på andre tidspunkter.

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms.

Formiddags veteraner:

I stedet for eller Udover den traditionelle klubdeltagelse så har klubben også en stor flok formiddagsveteraner som spiller Torsdage og Tirsdage formiddage. De har ikke samme kontingent sammensætning som resten af klubben. Veteranafdelingen kombinerer bordtennis med hygge, kaffe og brød. Er du interesseret bør du kontakt Carsten Nielsen på mobil 2070 7496  og se evt. mere på http://www.sbtk.dk/veteran-afdeling/

 

Kontingent:

Den primære sæson (ikke elite) er fra september til og med April. For at deltage i klubbens almindelige senior  eller ungdomstræning betales der et grundkontingent på 475 Kroner pr. halvår.

Licens:

Ønsker man at spille kampe efter et stykke tid, så skal man løse en licens. Klubben hjælper med dette, men den kan også anskaffes på nettet med et dankort i den anden hånd. Licensudgiften etc. hænger primært sammen med at forbundet registrere alle kampe i et samlet IT system, der understøtter stævne tilmeldinger, stævneafvikling, pointtildeling etc. Prisen for den personlige licens er afhængig af spillerens niveau og alder: Prisen i sæson 19/20:

  • Under 1100 i rating point kr.125,00 pr. år
  • Mellem 1100 og 1599 i rating point kr. 295,00.
  • Ungdom fra 1600 rating point kr. 295,00.
  • Senior over 1600 rating point kr. 495,00.

Elite og Elitebobler:

Udover den almindelige deltagelse modtager udvalgte spillere tilbud om en egentlig elitetræning mod ekstra betaling. Det er som udgangspunkt ikke et tilbud der gives de første par år da det kræver en del niveau inden det er relevant for spiller såvel som træningshold.

Klubben har nogle klar målsætninger omkring hvad der skal opnås på disse hold. Hold som også har en særlig trænerkapacitet. Klubbens politik for elitetræningen kan findes andet steds på hjemmesiden og inkludere klare forventninger til Spiller, træner, klub samt selv holdene i en afvikling der er tilpasset DBTU’s BAT koncept som er en bodtennistilpasset udgave af DIF’s Alderstilpasset Koncept tilgang hvor vi tilbyder en elitetræning der til stadighed tager hensyn til spillerens alder.

  • Der opkræves et separat gebyr for elitetræning
  • Tildeling af pladser og aftale om antal pas aftales mellem spiller/forældre med Sportschef og/eller pågældende elitetrænere.
  • Silkeborg BTK har med forbundet Bordtennis Danmark en forpligtende aftale om at klubben ikke bare sikre Elitetræning for klubbens egen ungdom, men også har en aktiv rolle i region midt/vest
  • Silkeborg BTK er en del af eliteSilkeborg samarbejdet som giver særlige muligheder for lokale spillere.
  • Silkeborg BTK samarbejder med Silkeborg Efterskole hvor elever med bordtennis som disciplin tilbydes op til 6 træningspas om ugen inkl. morgentræning i Bordtennisklubben.

Lukket for kommentarer.