Bliv medlem

Hvordan kommer jeg til at spille bordtennis?

Ungdom:

Klubbens primære spillested er Silkeborg Sportscenter hvor vi har faste lokaler og adgang alle ugens dage året rundt.

Træning i Silkeborg Sportscenter Mandage og Onsdage fra 16.00 – 17.30

Som ungdom har du udover “bare det at komme til at spille” også en mulighed for på sigt at blive en af landets bedste spillere. Klubben arbejder målrettet med de spillere der efter et par års træning viser særlige talenter og vigtigst af alt – vilje… Vil du? Så vil vi også!

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms eller mail.

Sæsonen for begyndere og øvede går fra skolerne starter frem til slutningen af maj

Senior:

Som senior begynder anbefaler vi at du starter med at deltage i vores seniortræning med instruktør. Det foregår mandage fra kl. 20.00.

Desuden kan vi anbefale vores senioraften tirsdage fra kl. 19.00 hvor de fremmødte spiller en kongebordsturnering der sikre at alle kan være med og ikke er afhængig af om der er en, der lige matcher i niveau. Dette hold spiller alle årets 52 uger, så det er bare at troppe op. De mere aktive seniorer, som ikke er elitespillere, bruger aktivt vores facebook gruppe for også at mødes torsdage kl. 19.30

Endelig skal det nævnes at seniorer kan få en nøglebrik til Sportscenteret så de selv kan lave aftaler på andre tidspunkter.

Kontakt Niels Peter Bach på npb@sbtk.dk og hør mere. kan også fanges på telefon 6010 5208 i tidsrummet 16.30 til 17.30 på hverdage ellers brug bare sms.

Silkeborgs bordtennisvenner, Veteranafdeling, BAT 60+:

I stedet for eller udover den traditionelle klubdeltagelse så har klubben også en stor flok veteraner (over 60 år), som spiller formiddage eller eftermiddage.

Alle-uanset niveau-kan være med her.

De har ikke samme kontingent- sammensætning som resten af klubben. Veteranafdelingen kombinerer bordtennis med hygge, kaffe og brød.

Er du interesseret, bør du kontakt Carsten Nielsen på mobil 2070 7496 eller Thomas Thomsen på mobil 2168 4476  og se evt. mere på http://www.sbtk.dk/veteran-afdeling/

Kontingent (Ungdom og senior):

Den primære sæson (ikke elite) er fra september til og med April. For at deltage i klubbens almindelige senior  eller ungdomstræning betales der et grundkontingent på 640 Kroner pr. halvår som inkludere 125 kroner til Bordtennis Danmark.

Spillerlicens:

Vi man spille pointgivende kampe skal der løses en spillerlicens som er gratis for ungdomsspillere & veteranspillere, mens den koster 250 kroner for spillere i alderen 19 til 59. Klubben er behjælpelig med at løse licenser når det er aktuelt.

Elite og Elitebobler:

Udover den almindelige deltagelse modtager udvalgte spillere tilbud om en egentlig Elitetræning mod ekstra betaling. Det er som udgangspunkt ikke et tilbud der gives de første par år da det kræver en del niveau inden det er relevant for spiller såvel som træningshold.

Klubben har nogle klar målsætninger omkring hvad der skal opnås på disse hold. Hold som også har en særlig trænerkapacitet. Klubbens politik for elitetræningen kan findes andet steds på hjemmesiden og inkludere klare forventninger til Spiller, træner, klub samt selv holdene i en afvikling der er tilpasset DBTU’s BAT koncept som er en bodtennistilpasset udgave af DIF’s Alderstilpasset Koncept tilgang hvor vi tilbyder en Elitetræning, der til stadighed tager hensyn til spillerens alder.

  • Der opkræves et separat gebyr for elitetræning
  • Tildeling af pladser og aftale om antal pas aftales mellem spiller/forældre med Sportschef og/eller pågældende elitetrænere.
  • Silkeborg BTK er en del af eliteSilkeborg samarbejdet som giver særlige muligheder for lokale spillere.
  • Silkeborg BTK samarbejder med Silkeborg Efterskole hvor den typisk lidt mere eliterettede ungdomsspiller kan tage et år med gode oplevelser samtidigt med at udvikle sit spile som en aktiv part i vores Elitetræning.

Lukket for kommentarer.