Sponsorer

Sponsorer bag et af Danmarks stærkeste kraftcentre i Bordtennis

Silkeborg var aldrig blevet den samme oase for unge mennesker med ambitioner hvis ikke virksomheder i Silkeborg og omegn havde støttet klubbens arbejde år efter år.

Vores opfordring til egne medlemmer er derfor også at når det giver mening så “Støt den der støtter os”

 

Silkeborg Bordtennisklub tilbyder daglig træning til nogle af landets stærkeste ungdomsspillere af begge køn. Som medlem af elite Silkeborg sikres klub og spillere koordinering mellem træning, skolegang og/eller udd. På Gymnasium eller HTX.

Et samarbejde med Silkeborg Efterskole giver adgang til at klubben kan rumme op til 6-8 eksterne elitespillere i et år af gangen.

På klubplan har Silkeborg BTK formået at opnå DM placeringer for ungdomshold i stort set 10 år i streg. På det individuelle plan er der flere DM medaljer hvert år. Leverede i 2017 en drenge og en dame Junior landsholdsspillere.  Para EM Bronze blev det også til i 2017, alt sammen samtidigt med at andre lovende spillere kæmper om at få en landsholdsplads på sigt eller blot at etablere sig som god divisionsspiller.

Klubben har løbende holdt fast i at have seniorhold i Danmarksturnering for at de yngre spillere hele tiden har adgang til kamperfaring på flere niveauer mod nogle af landets bedste spillere. Dette typisk på hold hvor klubben forsøger at blande yngre spillere med klubbens erfarne seniorer.

Silkeborg Sportscenter er de perfekte rammer

I Silkeborg Sportscenter ligger klubbens primære træningsfacilitet med 10 faste borde, køkken samt opholdsrum til eftermiddagens unge, der skal have tid til lektierne før træningen.

Trænerne er dagligdagens helte

Klubbens bestyrelse arbejder målrettet med at udvikle og tiltrække kvalificerede trænere som er dagligdagens krumtap i klubbens lokaler og i samarbejdet mellem spillere og eksterne organisationer.

Uden disse kræfter ville vi aldrig nå hvad vi når i dag.

Sponsorerne er den økonomisk drivkræft bag

Silkeborg Bordtennisklub er evig taknemmelig for den støtte vi har modtaget igen og igen.

Uden denne opbakning ville vi aldrig nå – hvad vi når i dag.

Lukket for kommentarer.